你的分享就是我们的动力 ---﹥

初一英语阅读题

2018-12-14

题目:

初一英语阅读题

解答:

In the summer time,when there are many flowers,a beehive(蜂窝)is a very busy place.Bees fly from flower to flower.Flowers have a juice called nectar(花蜜).Bees take the nectar that thy like and make it into honey(蜂蜜).
When a bee finds some good nectar,it hurries home.It wants to tell the other bees where the nectar comes from.And it does!It tells how far to go.The bees go bake together for more nectar.
Every bee in the beehive is busy.That is why we say that someone who works hard is "as busy as bee"
根据短文内容回答句子正(T)误(F)
( )1.Bees can make honey.
( )2.The whole passage is about how bees fly.
( )3.A bee's dance only tells other bees where to go.
( )4.In the summer time bees are very busy.
( )5.We say someone who works in summer is"as busy as bee"
答案:T F F T F
A Ten-Yaer-Old Teacher
A teacher can be any age .Just like Chrissie McKenney,she was only ten when she started teaching.
How did Chrissie get the job?It was not easy.Chrissie wanted to help children who cannot hear.But the school had never had such a young helper.Could Chrissie do it?
First,Chrissie learned to sign().Signing is a way of talking with your hands.Soon it was easy for Chrissie to talk to the children.So the school let her help.Now Chrissie visits the school almost every day.The children love their young teacher.She is tired friend.
( )1.Chrissie wanted to help children who cannot ____.
A.hear B.see C.play
( )2.THis passage tells about a ________.
A.special class B.young teacher C.sill person
( )3.In the third paragraph of the passage,what does the word"leaned" mean?It means "_____".
A.forgot B.found C.stopped
( )4.The school let Chrissie help because she ______.
A.was too old B.could sign C.could not hear
( )5.You can guess from the passage that most teachers_______.
A.are older than B.do not like C.are just like
答案:A B B B A


猜你喜欢:

1.师徒四人经历八十一难,最终"径回大土,五圣成真".你读后有什么感受?用一个字概括.

2.1、212 除以14 的商比313 与125 的积多多少?2、24的38 减去215 的差与一个数的60%相等.求这个数